Intro Governança

Casa Tiberias is een vrijwilligersorganisatie. Bestuur en vrijwilligers zijn onbezoldigd. Alleen onkosten, zoals reiskosten worden vergoed. CasaTiberias heeft 2 mensen in dienst voor in totaal 52 uur per week.

John Bakker
Functie binnen Casa Tiberias Algemeen bestuurslid
Hans Beijersbergen
Functie binnen Casa Tiberias
Algemeen bestuurslid namens het Bisdom Rotterdam

Werkzaamheden voor Casa
Ik ben in het bestuur de contactpersoon naar het Bisdom Rotterdam.
Omdat ik een bouwkundige achtergrond heb, hou ik me ook bezig met de bouwkundige staat van het pand van Casa Tiberias (zo heb ik de renovatie geheel begeleid).
Verder vertegenwoordig ik Casa Tiberias binnen de VVE en zorg ik ervoor dat het onderhoud van het pand op de agenda van het bestuur blijft staan.
Sinds wanneer actief bij Casa Sinds het begin van de stichting in 1994
Activiteiten buiten Casa Ik geniet van mijn vakanties ....
Casa is voor mij ... Een enthousiaste groep Portugeessprekende mensen die er iets moois van willen maken voor en met elkaar. Dit enthousiasme zorgt ervoor dat wanneer ze je vragen om Casa te steunen, je geen nee kan zeggen.
Je ziet een groep van mensen rond Casa ontstaan waarbij iedereen zijn talenten aanwendt om te zorgen dat het eindresultaat steeds beter wordt. De inzet van zoveel vrijwilligers maakt op mij altijd grote indruk.
Ik hoop dat Casa nog lang vanuit deze plek in Rotterdam werkzaam mag zijn.
Hervelina Maria Santos
Functie binnen Casa Tiberias
Algemeen bestuurslid

Werkzaamheden voor Casa
Bestuur
   
Sinds wanneer actief bij Casa Sinds mei 2007
Activiteiten buiten Casa Ik werk bij de Belastingdienst. Ik hou van lezen, lekker eten, dansen, gezellig chillen met mijn vriendinnen, sporten en luieren op zijn tijd is ook één van mijn hobby's.
Casa is voor mij ... Ik kijk heel erg op tegen de dames van Casa o.a. omdat zij zoveel hebben bereikt binnen Casa, niet alleen voor Casa zelf maar ook voor anderen. Ze zijn heel erg gemotiveerd om op allerlei manieren zichzelf maar ook anderen te helpen.
Bij dit groepje krachtige, zelfstandige empowered women wilde ik horen. Casa is voor mij een manier om meer betrokken te raken bij de Kaapverdiaanse gemeenschap, een manier om me enigszins nuttig te maken voor de (Kaapverdiaanse) vrouwen. Enigszins omdat ik te weinig tijd heb om me echt actief bezig te houden met allerlei activiteiten, dit vind ik overigens heel erg jammer. Dit is dan ook de reden dat ik in 2009 mijn functie als secretaris heb verruild voor algemeen lid van het bestuur.
Dulcy dos Santos
Functie binnen Casa Tiberias
Algemeen bestuurslid en vertegenwoordiger namens de Kaapverdiaanse parochie onze Lieve Vrouw van de Vrede.

Werkzaamheden voor Casa
Diverse, ondersteuning
Sinds wanneer actief bij Casa Sinds 2008
Activiteiten buiten Casa Full time werken
Frans van Zoelen
Functie binnen Casa Tiberias Penningmeester